Állásajánlat

"A pedagógus király lehet a gyermek birodalmában, ha nem csak törvényeket talál ki, hanem figyelembe veszi a gyermek törvényeit is." (Ancsel Éva)

  • 2010/11 tanévben induló elsős osztályunk számára szaktanárokat, nyelvtanárokat keresünk!
Ha örömmel részt venne a pedagógiai program kimunkálásában, és egy lelkes szülői csapat igazi Waldorf-közösséggé formálásában, az agnes.gyorfi72@gmail.com címen várjuk önéletrajzát és egy emailt, miért érdekli ez az álláslehetőség. Waldorf-képzettség (akár folyamatban lévő!) feltétel, a tanítói/tanári gyakorlat (akár hagyományos iskolában szerzett is!) előnyt jelent.

5 megjegyzés:

Kadri írta...

Kedves Angyalföldiek,

a 2010/11-es évre keresitek-e még az osztálytanítótokat? Már próbáltam itt üzenni, érdeklődni erről, de nem jelent meg a kérdésem. Pedig érdekelne a válasz:-)

Köszönönettel:

Adrienn

Waldorf 13 szervezők írta...

Kedves Adrienn,

az osztálytanítónkat már megtaláltuk, szaktanárokra még szükségünk van.

Üdvözlettel,

Renáta

Margó írta...

Kedves Angyalföldiek!

Énektanár vagyok Vácról, az itteni Waldorf iskolában tanítok éneket és a Főiskolán táncosoknak tartok kreatív zeneórákat.8 éve vagyok waldorfos szülő,amúgy 3 gyermek édesanyja.Jelenleg a Bárczi- végzem az osztálytanítóit, de Solymáron is tanultam stb...Vegyétek úgy, hogy nézelődöm, amúgy meg ...HAJRÁ!


Üdv


Margó

Unknown írta...

Idén kezdem a harmadik évemet a Solymári Waldorf Pedagógiai Intézetben. Kézimunkára szakosodtam, de jövő évtől kezdem a kézműves szakot is. Egyébként meg nyolc éven keresztül voltam "waldorfos" diák (1-8 osztályokig).

Lassan három éve, hogy itt élek Újpesten, Angyalföld közelében. Az iskolában hallottam erről a kezdeményezésről. Szívesen segítenék bármiben az elindulás során és amennyiben a jövő úgy hozza érdekelt vagyok hosszabb távú együttműködésben is.

Waldorf 13 szervezők írta...

Kedves Kinga!


Örülünk, hogy jelentkeztél! Vegyük föl a kapcsolatot!

Szia,

Marada Renáta

maradarenata@gmail.com