Az iskoláról szőtt álmot elengedjük

A körülményekből adódóan a szervezői kör úgy látja, egyelőre nincsen létjogosultsága a 13. kerületi iskolának.
Elengedjük az erről szőtt álmunkat.


Köszönetet mondunk mindenkinek, aki részt vett előadásainkon, találkozóinkon.

Sikeres tanító- és módszerválasztást, boldog iskolázást kívánunk valamennyi családnak!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Óóóó, ezt nagy sajnálattal olvasom. Mi még az ovitól is 2 évre vagyunk, de nagy örömmel figyeltük időnként az iskola szerveződéséről olvasható híreket. Lehet tudni valamit az okokról? Csak szünetel 1-2-3 évre a gondolat, vagy egyáltalán nem látjátok realitását?
András

Waldorf 13 szervezők írta...

Kedves András!

Mi is sajnáljuk, de így tűnt logikusnak...

Télen olyan információkat kaptunk, melyek szerint az Óbudai Iskola párhuzamos évfolyamot indított volna - már az idei tanévtől. Valamint biztosnak tűnt a Fóti Iskola Újpestre költözése. Azóta néhány hete megtudtuk, hogy a bővülést ellehetetlenítő pénzügyi okokból Óbudán továbbra is egy osztály indul, és a fótiak költözése sem annyira biztos... De a döntést meg kellett hoznunk, a rendelkezésre álló információk alapján.
Legtöbbünk, akik a szervezésben dolgozott, az egy-két éven belüli iskolakezdésben volt érdekelt - így mi már nem fogunk alapítani az angyalföldi Waldorf-iskolát. De talán lesznek, akik majd újjáélesztik ezt az álmot. Én szép reményeket látom a Csillagberek Óvoda elindulására, és abból talán kicsírázhat majd az iskola...

Üdvözlettel,

Renáta